Condensatoare


Condensatoare pentru electronica de putere

Condensatoare pentru electronica de putere

Aceste condensatoare se utilizeaza in convertoare electronice pentru filtrare, comutatie, suport, protectie. Tehnologia de fabricatie este de tip all-film, in general sunt impregnate cu rasina vegetala.


Condensatoare de medie frecventa pentru cuptoare cu inductie

Condensatoare de medie frecventa pentru cuptoare cu inductie

Condensatoarele sunt racite cu apa si sunt destinate utilizarii pentru cuptoarele de inductie sau diferite forme de incalzire inductiva. Ele imbunatatesc factorul de putere sau ajuta la obtinerea unor anumiti parametrii specifici. Aceste condensatoare sunt de tip all-film si sunt impregnate cu un ulei non-toxic, biodegradabil. Pot fi proiectate cu mai multe prize pentru reglarea puterii reactive necesare


Condensatoare de putere de joasa tensiune

Condensatoare de putere de joasa tensiune

Condensatoarele de putere de joasa tensiune sunt folosite pentru imbunatatirea factorului de putere si filtrarii armonicilor superioare in sistemele de joasa tensiune, pana la 1000V.  Tehnologia MKP utilizata consta in folosirea filmului polipropilenic cu factor de pierderi foarte scazut. Sistemul dielectric este cu autovindecare si nu contine lichid de impregnare.Elementele capacitive sunt montate in cutii cilindrice de aluminiu umplute cu gas inert sau cu materie solida de origine vegetala, materiale nepoluante. Carcasa condensatorului este protejata impotriva exploziei cu deconector de suprapresiune. Acesta asigura deconectarea in siguranta a condensatorului de la retea in timpul scurt-circuitelor sau la sfarsitul duratei de viata.


Condensatoare de putere de medie tensiune

Condensatoare de putere de medie tensiune

Condensatoarele sunt destinate imbunatatirii factorului de putere si filtrarii armonicilor superioare in retelele de medie si inalta tensiune. Dielectricul este de tip all-film impregnat cu ulei biodegradabil, non-toxic, ecologic. Noua tehnologie (prelucrarea foliei cu laser, izolatoare sudate, noua tehnologie de impregnare) permite obtinerea unor condensatoare de puteri mai mari in aceeasi carcasa. Condensatoarele sunt prevazute cu sigurante interne la cerere, au rezistente de descarcare interioare si sunt conforme cu IEC 871. Sunt disponibile condensatoare mono si trifazate.