Politica de Confidentialitate

Colectare de date
Colectăm informații de contact precum adresa de email sau numărul de telefon (opțional) pentru a raspunde cererilor si intrebărilor dumneavoastră.
În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la browser-ul dumneavoastră, inclusiv adresa IP, software-ul precum și pagina solicitată.

Securitatea
Site-ul elness.ro adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat off-line cat si online. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informatiile sensibile on-line, dar eforturile noastre vizeaza protejarea acestui tip de informatii si offline. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un loc securizat.

Dezvăluirea părților terțe
Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile tale personale.

Link-uri Externe
Acest site conține link-uri către alte site-uri. Elness nu este responsabil pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestora.

Dreptul de retragere a consimtamantului
In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa contact@ cu subiectul „retragere consimtamant”.

Contactarea Site-ului
Dacă ai orice întrebare cu privire la această declarație de confidențialitate, practicile site-ului, sau interacțiunea ta cu site-ul, ne poți contacta prin formularul de contact.